“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”

Continu verbeteren is populair. Maar de verandering die bij verbeteren hoort daar heeft niemand het over. Juist dit is waar de Dutch Sherpas goed in zijn. Organisatie en mensen begeleiden in het veranderen van hun dagelijkse bezigheden met verbetering als resultaat. Dit doen zij door processen te analyseren en te optimaliseren, software te implementeren en inzichtelijk maken van het resultaat.

Een Dutch Sherpa nodig? Neem vrijblijvend contact op via e-mail, whatsapp of telefoon voor vragen of een kop koffie.

Als ondernemer richt u zich vooral op de voorkant, de verkoop van uw producten en/of diensten. En terecht natuurlijk! Dat is waar u goed in bent en daarmee maakt u het verschil in uw markt. Echter is uw backoffice ook wel goed op orde, zodat ook daadwerkelijk alle aandacht naar uw product of dienstverlening kan. En geldt dit dan ook voor uw Purchase to Pay proces, de keten van beheer contracten, aanvragen (uit contracten), goedkeuren, bestellen, binnen melden, factuurafhandeling en matching? Een goede inrichting van uw P2P proces zorgt voor grip en controle op kosten en levert belangrijke besparingen op en creëert zo nog meer ruimte voor verkoop.

Processen

Projecten

“Begin met het einde in gedachten” één van de succesfactoren van de door Dutch Sherpas uitgevoerde projecten. Uw projecten laten begeleiden door een Dutch Sherpa? Dat kan!
Neem vrijblijvend contact op via e-mail, whatsapp of telefoon voor vragen of een kop koffie.

U heeft software aangeschaft waarmee u een volledig proces kunt ondersteunen. Na enkele weken implementeren en een aantal trainingen kunt u als organisatie aan de slag met het geautomatiseerde proces. U bent klaar om het (laaghangende) fruit te oogsten en de investering terug te verdienen. Maar in de praktijk blijkt dit toch lastiger dan van te voren ingeschat.

De Dutch Sherpas helpen u met oogsten, want wij hebben kennis van o.a.:
Afas – Exact – Oracle – SAP – ProActive – Esize – INCONTO

Software

PERFORMANCE

Een online dashboard om het resultaat van een doorgevoerde verbetering in te zien, dat klinkt handig. Dat vinden wij ook. Onze tech Sherpas zijn druk bezig met de ontwikkeling van een online dashboard. Binnenkort meer, maar als u alvast informatie wilt dan geven wij die graag. Neem vrijblijvend contact op via e-mail, whatsapp of telefoon voor vragen of een kop koffie.