Expertise

Dutch Sherpas helpen uw organisatie met het inrichten en optimaliseren van de backoffice processen en met name de Purchase to Pay (P2P) processen. Naast directe besparingen speelt u ook nog eens FTE’s vrij voor andere taken! Dat is onze belofte.

Als ondernemer richt u zich vooral op de voorkant, de verkoop van uw producten en/of diensten. En terecht natuurlijk! Dat is waar u goed in bent en daarmee maakt u het verschil in uw markt.
Echter is uw backoffice ook wel goed op orde, zodat ook daadwerkelijk alle aandacht naar uw product of dienstverlening kan. En geldt dit dan ook voor uw Purchase to Pay proces, de keten van beheer contracten, aanvragen (uit contracten), goedkeuren, bestellen, binnen melden, factuurafhandeling en matching?
 Een goede inrichting van uw P2P proces zorgt voor grip en controle op kosten en levert belangrijke besparingen op en creëert zo nog meer ruimte voor verkoop.

Relevante vragen:

  • Zijn uw bestellingen, leveringen, facturatie en betalingen al helemaal geautomatiseerd?
  • Zijn uw medewerkers tevreden over het P2P proces?
  • Is er matching van factuur en order?
  • Hebt u zicht op alle contracten met leveranciers en worden die regelmatig opnieuw uit onderhandeld?
  • U heeft waarschijnlijk een prachtig (boekhoud)systeem, maar gebruikt u die optimaal?

Organisaties die dit goed voor elkaar hebben besparen jaarlijks tussen de 5-10% op hun inkoopkosten.

Wij zijn de Sherpas van het bedrijfsleven. Dutch Sherpas begeleiden uw organisatie naar een professioneel backoffice proces en jaarlijks lagere kosten. Met onze kennis helpen we onze klanten de top te bereiken door de relevante bedrijfsprocessen te stroomlijnen en zijn daarbij puur resultaatgericht. Dat is wat wij doen en onze specialisatie.
We opereren op de achtergrond, maar zijn essentieel om uw P2P proces naar een hoger niveau te brengen. Uw mensen moeten er zelf mee aan de slag, maar net als de sherpas in de Himalaya helpen wij van Dutch Sherpas, met onze P2P en proceskennis, uw mensen succesvol te zijn en doelen te behalen. En het mooie is dat het u gegarandeerd geld oplevert!

Als u meent dat het P2P proces beter kan.
Dutch Sherpas adviseert u graag in een open gesprek.

Aarzel niet en bel Marcel Blom: +31(0)6 86 67 30 37
Een app, sms of e-mail (Marcel@dutchsherpas.nl) kan ook.

Kopje koffie drinken?