PRIORITEITEN STELLEN – FOCUS BEPALEN VOOR 2021

Nu de zomer plaats maakt voor de herfst zijn bedrijven (en daarmee u) volop bezig met het bepalen van de prioriteiten voor het nieuwe jaar. Vragen die u stelt zijn: wat is onze huidige positie, waar gaan we naar toe, kan het beter, kan het effectiever en welke projecten zijn dan nodig om daar te komen? Wat verdient prioriteit!

Met onze positiescan concretiseren wij uw positie en in samenspraak stippelen wij de route uit langs de verschillende verbeterstappen. Het resultaat van onze scan is inzicht aan de hand van een pragmatisch en leesbaar advies. Een advies dat wij natuurlijk graag met u realiseren.

Onze positiescan is volledig afgestemd op de huidige tijd. De gegevensanalyse en gesprekken met medewerkers gaan volledig online. Organisaties als o.a. ZorgSpectrum, Oogziekenhuis Rotterdam, De Seizoenen en Humanitas hebben wij al mogen helpen.

Starten met de positiescan of eerst geheel vrijblijvend met één van onze senior Sherpas sparren over uw prioriteiten voor 2021? Geen probleem, wij zijn te bereiken op nummer 06 86 67 30 37 of stuur een e-mail naar Marcel@dutchsherpas.nl

Sparren?